ELSŐSEGÉLYKÉPZÉS.HU

Hajóorvos.hu    Crewmedical.hu    Tengeribeteg.hu    Repülőorvos.hu    Dr. Melles.hu

.

OKTATÓ BÁZIS

Bemutatom az Oktató Bázist, amely a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet és a Magyar Hajózási Hatóság által fel van jogosítva, s mely a hajósoknak kifejlesztett alapfokú elsősegélynyújtó tréninget oktatja, valamint az IMO 1.13, IMO 1.14 IMO 1.15 kurzusok végzésére felhatalmazással bír.
Tanfolyamaink a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (International Maritime Organization) tematikája szerint kerülnek levezetésre. A tréning a közúti alapfokú elsősegélynél több elméleti és főleg gyakorlati ismeret ad. Tény, hogy vízi balesetnél az orvosi segítség gyakran később érkezik, ezért előfordulhat, hogy a hajó vezetőjének egyedül kell a sérült légzését, keringését támogatni, a súlyos vérzést csillapítani, az életveszélyes sérülteket menteni .

Az intenzív tréning alatt a hallgatók a súlyos egészségkárosodások megelőzését gyakorolják: mit kell tenni a hajón szívmegállás, súlyos vérzés, fulladás, égés, koponyasérülés és sebek esetén.

A képzést a Központi Közlekedési Felügyelet a TO/KKF/001/2001. számon regisztrálta és engedélyezte.

A Tengerészképzés Akkreditációs és Minőségbiztosító Bizottság igazolta, hogy a képzési program megfelel az STCW 95 kód és a hazai előírásoknak.

A tréning vezetője az egyetlen szakorvos Magyarországon, aki az International Maritime Organization MODEL COURSE 6.09 Trainig Course for Instructors szerint oktathat.
.

Az oldalon található anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak,
minden jog fenntartva!

© (2008 - ) dr. Melles Imre

Impresszum